top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

O altă cauză a durerilor de spate



Buna seara, dragi prieteni internauti

Revin astazi cu inca o poveste de la mine din cabinet despre o pacienta care a venit la mine acuzand o durere de spate ingrozitoare, mai exact, a avut o criza ce-i provoca durere la piciorul stang, aceasta lasandu-se in jos pana la degetele de la picioare.

Abia putea sa isi ridice piciorul atunci cand mergea, deoarece in momentul in care incerca sa flexeze, era mult prea dureros si nu reusea sa isi gaseasca nicio pozitie in care sa stea relaxata.

A durat un pic pana am reusit sa o asezam pe patul de tratament intr o pozitie in care ea sa se simta in regula si confortabil.

Pe parcurs, am descoperit ca muschiul piriform era foarte contractat si cel mai posibil, impingea catre nervul sciatic iar eu cred ca acesta ar fi unul dintre motivele pentru care acuza asemenea dureri deoarece acest nerv provoaca senzatiile respective de la sold catre degetele de la picioare.

Am lucrat cu ea o sedinta de terapie ca sa decontractam muschiul piriform si sa mobilizam dureriea nervului sciatic. A fost o sesiune destul de grea deoarece am fost foarte grijuliu sa nu stimulam si mai mult durerea.

In sfarsit, a reusit sa mearga dupa ce a plecat de la Medicine Park, fiind suficienta sesiunea de terapie pentru ziua de astazi.

O sa va tin la curent, sa va povestesc cum vor decurge lucrurile in continuare.

Pe curand!

O seara buna in continuare!

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page