top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

𝐓𝐑𝐀𝐓𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓𝐔𝐋 𝐃𝐔𝐑𝐄𝐑𝐈𝐋𝐎𝐑 𝐌𝐄𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐀𝐋𝐄

Actualizată în: 19 iun. 2021


tuncay ozturk dureri menstruale centru de recuperare medicine park
tuncay ozturk dureri menstruale

☎️: 𝟎𝟕𝟐𝟕 𝟒𝟔𝟒 𝟒𝟔𝟒;

💌: 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐞@𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐞𝐩𝐚𝐫𝐤.𝐫𝐨;

🔎: 𝐰𝐰𝐰.𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐞𝐩𝐚𝐫𝐤.𝐫𝐨;


Durerile, crampele și disconfortul din timpul perioadelor menstruale devin parte din normalitatea fiecărei femei. Durerea excesivă care vă face să ratați cele mai importante momente din viață, pe de altă parte, nu ar trebui să devină un ”obicei”.

Sunt foarte dese cazurile în care trebuie să vă setați viața socială în funcție de menstruație, deoarece durerea este insuportabilă, și nu vă lasă să ieșiți din casă, nu-i așa? Aceste situații sunt de domeniul trecutului!

Suntem mândri să vă oferim o metodă de tratament de ultimă generație, care până acum a ajutat peste 90% din paciente, salvând aceste simptome netratabile, cunoscute în toată lumea.


După mulți ani de cercetări, am îmbunătățit un concept de tratament care include Osteopatie, Terapie manuală, Fizioterapie și suport nutrițional. Abordarea holistică este obligatorie în această problemă, dat fiind faptul că există un lanț de sisteme afectate de această problemă, astfel încât tratamentul ar trebui să le acopere pe toate.

Osteopatia joacă rolul cheie în metoda noastră de tratament, și până în prezent toate pacientele noastre cu dureri menstruale, au înregistrat un progres mare și peste 95% dintre acestea au menstruație nedureroasă.

Întrucât durerile menstruale sunt adesea multifactoriale, suntem foarte instruiți pentru a diagnostica problemele la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului. Vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru a vă ajuta să gestionați cu succes această problemă.

Terapia manuală, cum ar fi manipularea / mobilizarea coloanei vertebrale, este adesea folosită pentru ameliorarea simptomelor și gestionarea acestei afecțiuni în stadiul acut. Vă recomandăm și alte activități, cum ar fi pilates sau yoga, pentru a vă ajuta cu îngrijirea pe termen lung a spatelui. De asemenea, vom ameliora durerile prin utilizarea tehnicii acului uscat.

Pentru programări, vă stăm cu mare drag la dispoziție la numărul de telefon 0727 464 464.


https://www.medicinepark.ro/dureri-menstruale

297 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page